Kirjoita minulle

Hei!

Olen iloinen, että olet käynyt blogissani ja olet kiinnostunut mahdollisuudesta julkaista artikkeli. Käytä hetki lukeaksesi koko sivu, sillä se selittää selkeästi käytäntömme, lähetysprosessin ja hyväksymämme sisällön.

Tarjoan sinulle mielenkiintoisen aiheartikkelin julkaisemista verkkosivustollani. Ennen julkaisun pyytämistä suosittelemme lukemaan julkaisusäännöt, jotta saat hyvän ja hyödyllisen artikkelin lukijoille.

Julkaisuvaatimukset:

 1. Ainutlaatuinen: Artikkelin tulee olla 100 % alkuperäistä sisältöä, eikä sitä ole julkaistu missään aiemmin. Plagiointi ei ole sallittua. En julkaise mitään, mikä on jo julkaistu muualla.
 2. Pituus: Artikkelin pituuden tulee olla vähintään 1200-1500 sanaa. Varaan oikeuden muokata viestiä millä tahansa tavalla.
 3. Valokuvaus: Kuvia, kaavioita, kaavioita jne. on lisättävä. artikkelissa. Voit myös lisätä tunnistetietoja käyttämällä ensisijaista lähdettä. Voit käyttää vain Pixabayn kuvia ilman tekijänoikeuksia.
 4. Sisällön laatu: Artikkelin on oltava korkealaatuinen, ja sinun on suoritettava tekstisi Grammarlyn ja Hemingwayn kautta varmistaaksesi, että teksti on kieliopillisesti oikein ja luettavissa.
 5. Esitys: Toivon, että osaat kirjoittaa artikkelin oikeaan muotoon otsikoineen (isoilla kirjaimilla) ja linkeillä. Kaikki artikkelit on lähetettävä docs.google.com-muodossa ja HTML-muotoilu on valmis julkaistavaksi.
 6. Aihe: Artikkelien aiheiden on liityttävä blogiini.
 7. Tapaaminen: Ei ole määräaikoja, mutta oletan, että kirjoitat ajoissa ja pidät avointa viestintää.

Tässä tapauksessa artikkelia ei voida hyväksyä julkaistavaksi:

 1. Artikkelit aiheista, jotka rikkovat lakia tai voivat johtaa lukijaa harhaan tai vahingoittaa hänen terveyttään (kasino, huumeet, väkivaltainen sisältö jne.). Minulla on oikeus kieltäytyä artikkelin julkaisemisesta, jos katson, että artikkeli ei sisällöstään tai aiheensa vuoksi sovellu julkaistavaksi.
 2. Jos artikkeli on kopioitu toiselta sivustolta (epäselvä sisältö).

Miten kirjoitan itsestäni?

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kirjoita kirjeeseen:

 1. Mitä yritystä edustat ja mikä on verkkosivustosi?
 2. Julkaistun artikkelin aihe ja lyhyt kuvaus siitä.
 3. Jos aiot sisällyttää linkkejä, luettele jokainen kohdelinkki, jonka haluat sisällyttää (URL-osoite ja kunkin linkin ankkuriteksti) (enintään 1–2 linkkiä per artikkeli).
 4. Lähetä minulle näytteitä muista aiemmin julkaisemistasi artikkeleista.

Hinnat ja julkaisuehdot ilmoitetaan sinulle pyynnöstäsi.

Odotan kirjettäsi.