Käyttöehdot

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt rajoituksetta tai rajoituksetta seuraavat käyttöehdot. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän verkkosivuston käyttöä. Näitä ehtoja voidaan muuttaa milloin tahansa päivittämällä tämä julkaisu. Siksi kaikki tällaiset muutokset sitovat sinua, ja sinun tulee käydä tällä sivulla ajoittain tarkistaaksesi voimassa olevat käyttöehdot, jotka olet sidottu.

tulkitsenunesi.com:n (”Palvelu”) antamat tiedot ovat luonteeltaan yleisiä, eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan ammattiapua. Tarjoamme näiden Palveluiden sisällön saataville palveluna. Kaikki tiedot toimitetaan ”sellaisenaan” ilman minkäänlaista nimenomaista, oletettua tai lakisääteistä takuuta. Tämä vastuuvapauslauseke sisältää, mutta ei rajoitu, kaikki takuut kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja loukkaamattomuuteen. Vaikka pyrimme tarjoamaan tarkkoja tietoja, emme anna mitään väitteitä, lupauksia tai takuita tulkitsenunesi.com:n toimittamien tietojen tarkkuudesta tai täydellisyydestä. tulkitsenunesi.com:n antamia tietoja voidaan muuttaa, tarkistaa tai muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. tulkitsenunesi.com ei ole vastuussa sivuillaan antamistasi yleisistä tiedoista.

Sivuston tiedot ja niiden tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Vierailijat käyttävät tulkitsenunesi.com:n sisältöä vain omalla vastuullaan. Tämä verkkosivusto ei ole vastuussa minkään verkkosivuston kautta lähetetyn tai saataville asetettavan tiedon tarkkuudesta, hyödyllisyydestä tai saatavuudesta. tulkitsenunesi.com ei ole missään tapauksessa vastuussa kolmannelle osapuolelle vahingoista, jotka liittyvät sen Sisällön käyttöön tai kyvyttömyyteen käyttää, olipa kyse sopimuksesta, vahingonkorvausoikeudesta tai muusta oikeudellisesta teoriasta.

tulkitsenunesi.com ei voi eikä saa sisältää tietoa sairaudesta, diagnoosista tai hoidosta. Saattaa olla, että kaikkia henkilökohtaista tilannettasi koskevia tietoja ei ole saatavilla. Sisältöä ei ole tarkoitettu diagnosointiin, eikä se korvaa lääkärisi kanssa käymistä.

tulkitsenunesi.com esittää tämän sivuston tiedot vain kuluttajavalistustarkoituksiin. tulkitsenunesi.com ei ole minkään tällä sivustolla kuvattujen tuotteiden valmistaja tai myyjä. tulkitsenunesi.com ei tue mitään aiheeseen liittyvissä artikkeleissa tai mainoksissa mainittuja tuotteita, palveluita, myyjiä tai toimittajia. tulkitsenunesi.com ei takaa, että tuotekuvaukset tai muu verkkosivuston sisältö ovat tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajantasaisia ​​tai virheettömiä.

Käyttämällä näitä palveluita hyväksyt, että käyttö tapahtuu omalla riskilläsi, mukaan lukien vastuusi kustannuksista, jotka liittyvät näiden Palveluiden yhteydessä käyttämiesi laitteiden tarpeelliseen ylläpitoon tai korjaukseen.

Palvelumme avulla voit lähettää, linkittää, tallentaa, jakaa ja asettaa saataville tiettyjä tietoja, tekstiä, grafiikkaa, videoita tai muuta materiaalia (”Sisältö”). Olet vastuussa Palvelussa tai sen kautta julkaisemastasi sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus ja asianmukaisuus.

Julkaisemalla Sisältöä Palveluun tai sen kautta vakuutat ja takaat, että (i) omistat (halutt) ja/tai sinulla on oikeus käyttää Sisältöä ja oikeus myöntää meille alla mainitut oikeudet ja lisenssit; Ehdot ja (ii) että sisällön lähettäminen Palveluun tai sen kautta ei loukkaa minkään henkilön tai yhteisön yksityisyysoikeuksia, julkisuusoikeuksia, tekijänoikeuksia, sopimusoikeuksia tai muita oikeuksia. Pidätämme oikeuden sulkea jokaisen tekijänoikeuksia loukkaavan tilin.

Säilytät kaikki oikeutesi Palvelussa tai sen kautta lähettämääsi, lähettämääsi tai näytettävään Sisältöön, ja olet vastuussa näiden oikeuksien suojaamisesta. Emme ole vastuussa mistään sisällöstä, jonka sinä tai mikä tahansa kolmas osapuoli julkaisee Palvelussa tai sen kautta. Lähettämällä Sisältöä Palvelun kautta myönnät meille kuitenkin oikeuden ja luvan käyttää, muokata, esittää julkisesti, näyttää julkisesti, jäljentää ja jakaa tällaista sisältöä Palvelussa ja sen kautta. Hyväksyt, että tämä meille antama käyttöoikeus sisältää oikeuden saattaa sisältösi muiden palvelun käyttäjien saataville, jotka voivat myös käyttää sisältöäsi näiden ehtojen mukaisesti.

Vastineena osan pääsystäsi Palveluihimme ja Sisällön käyttöön hyväksyt, että tulkitsenunesi.com ei ole vastuussa sinulle mistään päätöksistäsi tai toimistasi tai laiminlyönneistäsi minkään Sisällön yhteydessä. Jos olet tyytymätön Palveluihimme tai niiden sisältöön (mukaan lukien nämä käyttöehdot), ainoa ja ainoa keinosi on lopettaa palveluidemme käyttö.

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä.